Alergeny

SEZNAM POTRAVINOVÝCH ALERGENŮ, KTERÉ PODLÉHAJÍ LEGISLATIVNÍMU OZNAČOVÁNÍ DLE SMĚRNICE 1169/11 EU

 

  1. OBILOVINY obsahující lepek (pšenice, žito, oves, špalda nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
  1. KORÝŠI a výrobky z nich
  1. VEJCE a výrobky z nich
  1. RYBY  a výrobky z nich
  1. PODZEMNICE OLEJNÁ (arašídy)
  1. SÓJOVÉ BOBY (sója) a výrobky z nich
  1. MLÉKO a výrobky z něj
  1. SKOŘÁPKOVÉ PLODY (mandle, lískové a vlašské oříšky, kešu, para pekanové ořechy, pistácie, makadamové ořechy a výrobky z nich)
  1. CELER a výrobky z něj
  1. HOŘČICE a výrobky z ní
  1. SEZAMOVÁ SEMENA a výrobky z nich
  1. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšší 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  1. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
  1. MĚKKÝŠI a výrobky z nich

 

 

 

Aktuality

 

26.10. Po druhé vyučovací hodině návštěva Leteňské pláně: Statická ukázka současné i historické techniky Armády ČR a složek IZS

 

28.11. Exkruze pro 2.A a 3.A do BMW Group Werk Dingolfing

 

Podzimní prázdniny 29.10.2018 a 30.10.2018

 

22.-24.11. Schola pragensis

 

 

 

 

 

Zřizovatel: